IMG_6473_edited.jpg

Betaling

Een sessie duurt 1 uur en kost €60. Dit bedrag dient aan het einde van elk gesprek betaald te worden, ofwel cash, ofwel meteen via de Bancontact/Payconiq app op je smartphone (via het scannen van een QR-code). Er is geen Bancontact-apparaat aanwezig en ik werk niet met overschrijvingen achteraf.

Opgelet: wanneer je niet aanwezig kan zijn op onze afspraak, gelieve mij dan minstens 24 uur op voorhand te verwittigen. Het is heel vervelend voor mij wanneer je op het laatste moment annuleert of niet komt opdagen, aangezien ik dan een uur voor jou vrijgehouden heb en ik op deze inkomsten gerekend had. Daarom reken ik een vergoeding van €30 aan wanneer je minder dan 24 uur vooraf annuleert. Wanneer je niet komt opdagen zonder me te verwittigen, reken ik de volledige sessie aan. Uitzonderlijke situaties kunnen besproken worden.

Terugbetaling

De meeste mutualiteiten voorzien een gedeeltelijke terugbetaling. Het bedrag, het aantal sessies en de voorwaarden voor de terugbetaling verschillen per mutualiteit en vaak ook per provincie. Ik heb formulieren van de verschillende mutualiteiten en vul dit voor jou in indien je hier recht op hebt. Je kan zelf ook een formulier vragen bij jouw mutualiteit, of downloaden op hun website.

 

Klik hier voor meer info over de terugbetaling.

IMG_6478_edited.jpg