Betaling

Een sessie duurt 1 uur en kost €55. Dit bedrag dient aan het einde van elk gesprek betaald te worden, ofwel cash, ofwel meteen via de Bancontact app op je smartphone. Er is geen Bancontact-apparaat aanwezig en ik werk niet met overschrijvingen.

Opgelet: wanneer je niet aanwezig kan zijn op onze afspraak, gelieve mij dan minstens 24 uur op voorhand te verwittigen. Het is heel vervelend voor mij wanneer je op het laatste moment afbelt of niet komt opdagen, aangezien ik dan een uur voor jou vrijgehouden heb en ik op deze inkomsten gerekend had. Daarom reken ik een vergoeding van €25 aan (tenzij in geval van overmacht - gelieve me dan ook zo snel mogelijk te verwittigen). Wanneer je niet komt opdagen zonder me te verwittigen, reken ik de volledige sessie aan bij een volgende afspraak.

Terugbetaling

De meeste mutualiteiten voorzien een gedeeltelijke terugbetaling. Het bedrag, het aantal sessies en de voorwaarden voor de terugbetaling verschillen per mutualiteit en vaak ook per provincie. Ik heb zelf formulieren voor de verschillende mutualiteiten liggen en vul dit voor jou in indien je hier recht op hebt.

 

Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende mutualiteiten voor Vlaams-Brabant. Als je op de naam van jouw mutualiteit klikt, vind je meer info over de voorwaarden voor terugbetaling. Indien er nog onduidelijkheden zijn kan je best zelf contact opnemen met de mutualiteit waarbij je aangesloten bent.

PS1: Wanneer je 18+ bent maar nog kinderbijslaggerechtigd bent (bv. als je nog studeert), val je nog onder de categorie 'jongeren' en heb je dus soms recht op een hogere terugbetaling.

PS2: Er is ook een nieuwe regeling waarbij je bij bepaalde psychologen op doktersvoorschrift (2x) 4 sessies aan €11 kan volgen, maar dan moet je op zoek naar een psycholoog die hierbij aangesloten is.

Rampelberg 29

1730 Asse

0499 27 84 01

kim.de.ridder@hotmail.be