IMG_6492.JPG

Hallo!

Ik ben Kim. Al van kleins af aan ben ik geïnteresseerd in mensen. Wie zijn ze, wat denken en voelen ze, wat drijft hen? Ik groeide op zonder broers of zussen en zat graag mee te luisteren naar de gesprekken tussen de volwassenen. 

Die nieuwsgierigheid is er nog steeds. Iedereen is anders en tegelijkertijd hebben we ook zoveel gemeen. Dat vind ik zo mooi en zo boeiend aan mensen. Ik hou ervan om naar anderen hun verhalen en ervaringen te luisteren en hen zo beter te leren kennen als unieke persoon met unieke eigenschappen en een unieke levensgeschiedenis, en tegelijk ook dingen van mezelf in hen te herkennen.

 

Ik herinner me nog goed dat de leerkracht me in het zesde leerjaar vroeg wat ik later wilde worden. Kan je al raden wat ik antwoordde? Psycholoog, inderdaad! Als ik daar nu aan terugdenk vind ik het best gek dat ik dat op die leeftijd al wist, maar intussen heb ik mijn kinderdroom toch waargemaakt. In 2015 studeerde ik af aan de VUB, en in januari 2016 startte ik stap voor stap mijn praktijk op. Intussen groeide ik samen met mijn praktijk en doe ik mijn werk al enkele jaren met veel liefde.

 

Ik verwelkom je dan ook graag in mijn praktijk met een vriendelijke glimlach en een luisterend oor.

Opleiding

In 2015 rondde ik mijn Master in de klinische Psychologie af aan de Vrije Universiteit Brussel.

Daarna volgde ik het eerste jaar van het Post-graduaat Psychotherapie in de Interactionele Vormgeving (een integratieve opleiding) aan de Educatieve Academie in Antwerpen.

Uiteindelijk blijkt dat vooral de cliëntgerichte, ervaringsgerichte en emotiegerichte 
psychotherapiestroming
 me ligt. Daar ben ik mezelf momenteel verder in aan het verdiepen via een Postgraduaatopleiding (2019 - 2023).

IMG_6404_edited.png
IMG_6397.JPG

Erkenning

Als psycholoog ben ik erkend door de overheid (visumnummer 263020) en de Psychologen-commissie (erkenningsnummer 922115183). Hiermee ben ik gebonden aan de deontologische code, waar onder andere het beroepsgeheim onder valt.